Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. Η εμπειρία αυτή θα είναι επωφελής για τους μαθητές σας ως προς την καλλιέργεια ποικίλων ικανοτήτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, όπως δημιουργική και κριτική σκέψη, στοχοθεσία, ανάληψη πρωτοβουλιών, ομαδικότητα, λήψη αποφάσεων, διαχείριση κρίσεων.

 

Το ΣΕΝ/JA Greece εφαρμόζει και  φέτος τις δράσεις του για 14η συνεχή χρονιά υπό την Aιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου και με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα Εκπαιδευτικά Προγράμματά μας έχουν κατακτήσει την αναγνώριση του Γραφείου Επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως “καλύτερη εφαρμογή πρακτικής στην εκπαίδευση που αφορά στην επιχειρηματικότητα των μαθητών”.  Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε και φέτος να υλοποιούμε καινοτόμα και βιωματικά Προγράμματα που υλοποιούνται εντός ή εκτός του ωρολογίου σχολικού προγράμματος (ή σε συνδυασμό και των δύο) με την υποστήριξη εθελοντών- στελεχών επιχειρήσεων, που προσφέρουν ανιδιοτελώς την επαγγελματική τους εμπειρία και λειτουργούν ως συνδετικοί κρίκοι μεταξύ του σχολείου και της αγοράς εργασίας. Επιπλέον, με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε από αυτή τη χρονιά τον θεσμό των υποτροφιών του ΣΕΝ/JA Greece, που χορηγούνται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν διακριθεί σε επίπεδο εθνικών ή ευρωπαϊκών διαγωνισμών τουJunior Achievementή/και έχουν επιδείξει εξέχουσα σχολική επίδοση, με στόχο να υποστηριχθεί η μελλοντική τους φοιτητική και επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Θα είναι χαρά μας να έχουμε εσάς και τους μαθητές σας και για αυτή τη χρονιά μαζί μας, δίνοντάς τους για φέτος την πρόσθετη ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις υποτροφίες μας.

 

Για το σχολικό έτος 2018-19 μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά από τον σύνδεσμο http://sen-programs.senja.gr/

 

-          Εικονική Επιχείρηση – Για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου (αιτήσεις διαθέσιμες μέχρι 20 Νοεμβρίου)

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2130- 788600.

-------------------------------------------------------

Πατήστε εδώ.

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

Τηλ. 2130 788600Fax. 2130 700066Λ.Κηφισίας 178, Χαλάνδρι-15231